COVID afspraken op onze school

Binnen school gelden alle afspraken van het RIVM rondom corona. Ook zijn mondkapjes verplicht in alle openbare ruimten in de school.  Wij zullen alle afspraken strikt handhaven. Lees deze dan ook goed. Afstand van 1,5 meter houden van volwassenen, geen handen schudden, heel veel je handen wassen en alle andere hygiëne-afspraken gelden nog steeds. 

covid afspraken
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Op vrijdag 22 januari, zaterdag 23 januari en woensdag 3 februari kunt u komen kijken op onze geweldige school. Hiervoor is een reservering noodzakelijk.

Klik hier om een tijdslot te reserveren.

U bent welkom voor een persoonlijke kennismaking, waarbij er individueel per gezin kennisgemaakt kan worden met de school.

Helaas kunnen wij niet alles van onze mooie school laten zien maar u zal zeker met een goede indruk van de school weer naar huis gaan.
Meld je dus snel aan!

We praten u dan bij over alle mogelijkheden die de school uw kind kan bieden.
Zo’n persoonlijke kennismaking, voor uw kind en maximaal twee ouders/verzorgers kan overigens ook op een ander tijdstip.

Wilt u voor een persoonlijke kennismaking contact opnemen via 010-4371600 of info@xcollege.nl

Het Experience College is ook te vinden op de digitale scholenmarkt van donderdag 21 januari: http://www.dedigitalescholenmarkt.nl/